toimijoiden rekisteröityminen

Toimija, tervetuloa käyttämään Graphing Life -palvelua!

Saat kutsun sähköpostiisi. Jos palvelu pyytää sinua kirjautumaan ja sinulla on jo tunnukset Graphing Life / Kompassi -palveluun niin voit kirjautua vanhoilla tunnuksilla. Kirjautumisen jälkeen palvelu pyytää sinua hyväksymään uuden kutsun. Jos hyväksymisnäkymää ei tule, klikkaa sähköpostissa ollutta linkkiä uudelleen.

Jos palvelu pyytää sinua kirjautumaan ja sinulla ei ole tunnusta Graphing Life / Kompassi -palveluun niin luo ensin tunnus kohdasta "Sinulla ei vielä ole tunnusta, rekisteröidy tästä". Tunnuksen luonnin jälkeen palvelu pyytää sinua hyväksymään uuden kutsun. Jos hyväksymisnäkymää ei tule, klikkaa sähköpostissa ollutta linkkiä uudelleen.

Jos palvelu ei pyydä sinua kirjautumaan vaan näyttää kutsun hyväksymissivun, sinulla on jo tunnus ja olet jo kirjautunut palveluun. Voit hyväksyä kutsun.

Voit nyt lisätä toimintoja ohjeilla “Toimintojen lisääminen”.