Toimijoiden kutsuminen profiloimaan toimintoja ja palveluita

Huom! Nämä ohjeet koskevat vain pääkäyttäjää. Vain Kompassin pääkäyttäjä voi lisätä toimijan (ts. palvelutuottajan). Jos itse tuotat palvelua, ja haluaisit palvelusi toimijakantaan, ota yhteyttä pääkäyttäjään. Jos et tiedä kuka on alueesi pääkäyttäjä, ota yhteys meihin. Muista ensin lisätä toimija, kutsu vasta sen jälkeen.

1. Tarkista, onko henkilö jo käyttäjänä organisaatiossa (valitse ylävalikko, organisaatio, käyttäjät, etsi sähköpostiosoite).

• Jos henkilö on jo käyttäjänä, valitse käyttäjä listalta, lisää "toimija" oikeus ja valitse oikea toimija alasvetovalikosta. Tallenna muutos. Ilmoita käyttäjälle, että hän voi nyt muokata toimijan tietoja.

• Jos henkilö ei ole käyttäjänä, valitse oikealta "kutsut", syötä henkilön sähköpostiosoite, lisää "toimija" oikeus ja valitse oikea toimija alasvetovalikosta. Lähetä kutsu.

kutsu toimija.png
Toimijan valinta.png