Olet rekisteröitynyt Graphing Life -käyttäjäksi! Tervetuloa! Olet siis valmis ryhtymään ohjauksiin. Varmista vielä, että olet lukenut "Miten käytän menetelmää".

Screen Shot 2017-04-26 at 16.04.24.png

ensimmäinen ohjaus

Voit aloittaa ensimmäisen ohjauksen valitsemalla sivun oikeasta yläreunasta "Aloita tästä" kohdan alta "Aloita ohjaus".

(Tämä näkymä voi hieman vaihdella riippuen millaista kirjautumista juuri teillä käytetään)

Aloita tästä ja nykyiset uusi.png

uusi asiakas tai olemassa olevalle asiakkaalle uusi ohjaus

Jos luot uutta asiakasta, syötä hänen tietonsa tähän. Käytä organisaatiossasi sovittuja tapoja kirjata asiakas.

Jos luot olemassa olevalle asiakkaalle uutta ohjausta, valitse "Nykyiset" ja valitse asiakas listalta.

valitse menetelmä.png

valitse menetelmä

Valitse listalta menetelmä mitä haluat käyttää. Kaikki menetelmät ovat vapaasti käytössäsi.

Valitsemasi menetelmä aukeaa painettuasi "Aloita".

Jos valitset tehdä Kompassin, voit aloittaa ohjeiden lukemisen kohdasta "Kompassin täyttö".

Muiden menetelmien ohjeet löydän yläpalkista.